Over Ons

Onze auteurs zorgen voor een comfortabele werkplek voor zichzelf,
want alleen in knusheid creëer je een huizelijk gevoel.
Onafhankelijk
Onze artikelen komen niet zomaar tot stand, maar invloeden van belanghebbenden wegen niet mee in onze artikelen. We onderzoeken methoden en producten die we aanraden volledig zelfstandig.
Betrouwbaar
Onze auteurs doen niet alleen zelfstandig hun onderzoek, maar editors lopen dit nog eens na. Zo verzekeren we je ervan dat je de nauwkeurigste informatie zo duidelijk mogelijk binnenkrijgt.

Gevarieerd
We werken met een team verspreid over meerdere landen. Dat geeft onze artikelen inzichten die je binnen de muren van een enkel kantoor niet zomaar vindt.
Auteurs
Auteur
Chloë Bakker
Ik ben Chloë, 21 jaar en ik woon in Tilburg. Ik studeer momenteel Communicatie IEMES op Fontys Tilburg. Mijn grootste passie ligt bij het luisteren van muziek en het bezoeken van festivals en concerten.
Esmée Kleverkamp
Auteur
Esmée Kleverkamp
Mijn naam is Esmée, 23 jaar en ben pas afgestudeerd in Nijmegen (RU). Ik ben een politieke junkie, ik hou van schrijven en ben momenteel veel aan het reizen.
Auteur
Jilke Schokker
Mijn naam is Jilke, ik ben 21 jaar en vorig jaar heb ik mijn studie International Business in Groningen afgerond. Momenteel heb ik een tussenjaar waarin ik werk en graag weer wil reizen wanneer het kan. Mijn hobbies zijn lezen, schrijven, gitaarspelen, fotografie en reizen.
Auteur
Monica Driessen
Mijn naam is Monica Driessen, ik ben 28 jaar. Ik heb sociologie gestudeerd in Utrecht (UU) en Amsterdam (VU). Ik woon in het Groene Hart en ben een natuurliefhebber. In m’n vrije tijd ben ik te vinden in m’n tuin of in een natuurgebied ;-) Wandelen, fietsen, tekenen en muziek geven mij energie!
Auteur
Nathalie Pangkey
Hoi. Mijn naam is Nathalie, 21 jaar oud, en ik ben een derdejaars student aan de Hogeschool Utrecht. Ik ben een echte foodie, een sunset-lover, en ik heb te veel schoenen in huis. Oh, en ik schrijf dit momenteel vanuit Istanbul. Nice to meet you!
Auteur
Nina Weesing
Hoi! Ik ben Nina Weesing, 22 jaar. Ik woon in Diemen en ben vooral te vinden aan de Universiteit van Amsterdam. Hier heb ik mijn bachelor Nederlandse Taal en Cultuur afgerond, en ben ik momenteel bezig met de master Redacteur/editor. Ik hou van lezen en muziek. Misschien komen we elkaar ooit tegen bij een concert! :)
Pina Balk
Auteur
Pina Balk
Wanneer je Pina niet achter haar laptop vindt, staat ze in de keuken. Ze is maker in de breedste zin van het woord, van het schrijven en regisseren van films tot het ontwikkelen van recepten. Maar het liefst houdt ze zich bezig met taal, het creëeren van verhalen en het spelen met woorden. Sinds kort is ze verhuisd naar Lissabon om Portugees te studeren en heel veel pasteis de nata te eten!
Auteur
Sterre Oosting
Hi! Ik ben Sterre Oosting, 20 jaar, en ik studeer Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam. Ik zit daar in mijn tweede jaar waarbij ik me vooral focus op het creëren van content doormiddel van betekenisvolle connecties. Ik werk sinds december 2021 als Content Creator bij White Citadel om nog meer te weten te komen over het schrijven van waardevolle artikelen.
Contact opnemen?
Je kunt altijd bij ons terecht met al je vragen of opmerkingen.
Contact