Sterke, Lange Nagels met de Beste Nagelverharder

Droom je van lange nagels, maar zijn je nagels juist zwak en breekbaar? Je kunt gaan voor een set nepnagels, maar dat beschadigt vaak je natuurlijke nagels. Er is een betere oplossing. De beste nagelverharder is je nieuwe beste vriend! 💅

In deze koopgids leid ik je langs alle kenmerken van nagelverharders. Zo maak je ongetwijfeld de beste keuze! Ook is de top 5 nagelverharders van dit moment meegenomen. Zo weet je zeker dat je goed zit! Hieronder vind je alvast een voorproefje: de top 3.

Duri Rejuvacote Nail Growth System

Duri Rejuvacote Nail Growth System

Dior Huile Abricot Daily Nutritive

Dior Huile Abricot Daily Nutritive

Nails Inc Gel Rehab Strengthening

Nails Inc Gel Rehab Strengthening

Waarom nagelverharder aanschaffen?

Onze nagels krijgen veel te verduren. Manicures, pedicures, gel- en acrylnagels zien er mooi uit, maar beschadigen je nagels na verloop van tijd. Je nagels verzwakken, waardoor ze eerder scheuren en breken. Dat wil je niet! Heb je last van zwakke nagels? Dan is nagelverharder de oplossing!

Nagelverharder vormt een beschermlaag tussen je nagel en invloeden van buitenaf. In je nagels vormen door het gebruik van de nagelverharder meer keratineverbindingen. Keratine is een natuurlijk eiwit dat voorkomt in je nagels, huid en haar. Het werkt beschermend en verstevigend.

Sta voordat je een nagelverharder aanschaft even stil bij je nagelconditie. Een nagelverharder is niet voor elke nagel het reddende middel! Heb je zwakke nagels die snel omklappen en scheuren? Dan biedt een nagelverharder uitkomst.

Als je nagels vaak breken omdat ze te stevig zijn, zal een nagelverharder dit effect alleen maar versterken! Je kunt dan beter kiezen voor een nagelriemolie om je nagels te verzorgen.

Voorkomen is beter dan genezen! Heb je last van broze nagels? Vraag je dan eens af waar het vandaan komt. Krijg je bijvoorbeeld wel genoeg vitamines binnen? Vooral vitamine B is belangrijk voor de gezondheid van je nagels!

Koopgids: hoe kies ik de beste nagelverharder?

Het is zover. Je hebt besloten je nagels optimaal te verzorgen en een nagelverharder aan te schaffen. Maar wat is de beste nagelverharder, en waar moet je op letten? Daar ga ik je bij helpen! In deze koopgids komen alle belangrijke punten voorbij.

Welke soorten nagelverharders zijn er?

Er bestaan verschillende soorten nagelverharders. Bij milde nagelproblemen voldoet een standaard nagelverharder. Heb je een gevoelige huid? Dan kan je beter voor een sensitive nagelverharder kiezen. Deze bevat minder agressieve ingrediënten.

Je denkt misschien: hoe sterker mijn nagels, hoe beter! Niets is minder waar. Als je nagels te stevig zijn, breken ze ook eerder af. 💔 Gebruik daarom alleen een extra strong nagelverharder als je nagels écht heel zwak zijn.

De 5 beste nagelverharders op een rij

1. Duri Rejuvacote Nail Growth System

1. Duri Rejuvacote Nail Growth System

2. Dior Huile Abricot Daily Nutritive

2. Dior Huile Abricot Daily Nutritive

3. Nails Inc Gel Rehab Strengthening

3. Nails Inc Gel Rehab Strengthening

4. Butter London Horse Power Nail

4. Butter London Horse Power Nail

5. Dr.'s Remedy Hydration Clear Moisturizing

5. Dr.'s Remedy Hydration Clear Moisturizing

Effecten

Voor je een nagelverharder aanschaft, is het handig om je af te vragen welk effect je wil bereiken. Hoe moeten je nagels er tijdens het versterkingsproces uitzien?

De meeste nagelverharders hebben een natuurlijk effect. Dit betekent dat het lakje nauwelijks te zien is op je nagels. Wil je toch iets meer opvallen? Dan kun je kiezen voor een glanzend effect.

Wil je tijdens het gebruik van de nagelverharder ook nog een kleurtje op je nagels? Sommige nagelverharders bevatten kleur. Vooral roze tinten zijn veel te vinden. Is dit niet helemaal je ding? Dan kun je na de nagelverharder nog de beste gellak aanbrengen of een andere goede nagellak.

Wel of niet sneldrogend?

Niet iedereen heeft alle tijd van de wereld om nagels te verzorgen. Wil je snel klaar zijn? Let dan goed op of de nagelverharder sneldrogend is of niet. Een sneldrogende nagelverharder bespaart een hoop tijd! ⏳ Deze lakjes zijn droog in 60 seconden of minder.

vrouw kijkt naar eigen nagels

Formaldehyde

Vroeger werd in nagelverharders het omstreden ingrediënt formaldehyde gebruikt. Dit is een kleurloos gas, dat in nagelverharders gebruikt wordt voor de stimulatie van keratineverbindingen.

Tegenwoordig zijn hier strenge regels voor, omdat het ingrediënt schadelijk is in grote hoeveelheden. Cosmeticaproducten mogen maar een klein percentage van het gas bevatten.

Grote hoeveelheden formaldehyde kunnen problemen veroorzaken in de luchtwegen. Het kan ook leiden tot een contactallergie met de huid. In de kleine toegestane hoeveelheid is de kans op deze complicaties minimaal. Heb je een gevoelige huid? Dan kun je dit ingrediënt beter vermijden.

Wat betekenen al die keurmerken?

Er zijn een aantal keurmerken waar je op moet letten bij de aankoop van een nagellakje. Het keurmerk dierproefvrij of cruelty free betekent dat het product niet op dieren getest is.

Let op, want cruelty free is is niet hetzelfde als vegan! Als de nagelverharder een vegan keurmerk heeft, bevat het geen dierlijke producten. Let hier goed op, want de meeste nagelverharders zijn niet vegan.

Een zuurstofdoorlatende nagelverharder laat vocht en zuurstof door het lakje heen bewegen, waardoor je nagels kunnen 'ademen'. Dit is ideaal als je last hebt van onderliggende nagelcondities, zoals kalknagel.

Ook is de meeste zuurstofdoorlatende nagelverharder halal! Dit betekent dat de nagelverharder water- en zuurstofdoorlatend is en geen alcohol bevat.

Als een product dermatologisch getest is, betekent dit dat de ingrediënten getest zijn onder proefpersonen. Dit is gebeurd onder leiding van een dermatoloog. Het is niet wettelijk verplicht om een product dermatologisch te testen.

Specificaties van nagelverharders naast elkaar

1Duri Rejuvacote Nail Growth System
2Dior Huile Abricot Daily Nutritive
3Nails Inc Gel Rehab Strengthening
4Butter London Horse Power Nail
5Dr.'s Remedy Hydration Clear Moisturizing

Duri Rejuvacote Nail Growth System

Dior Huile Abricot Daily Nutritive

Nails Inc Gel Rehab Strengthening

Butter London Horse Power Nail

Dr.'s Remedy Hydration Clear Moisturizing

Veelgestelde vragen over nagelverharder

Het kan zijn dat je na het lezen van de koopgids nog met vragen zit. Geen probleem! Hieronder beantwoord ik een aantal veelgestelde vragen. Zit je vraag er niet tussen? Vul dan even het feedbackformulier in.

Hoe moet je nagelverharder gebruiken?

Je gebruikt een nagelverharder door twee dagen achter elkaar een laagje aan te brengen, die je de derde dag weer verwijdert. Dit proces herhaal je minimaal twee weken. Het aanbrengen gaat net zo makkelijk als een nagellakje! Lees voor het gebruik altijd goed de gebruiksaanwijzing.

Hoe moet je nagelverharder verwijderen?

De nagelverharder verwijder je eenvoudig met nagellakremover en een wattenschijfje.

Hoe werkt nagelverharder?

Nagelverharder bevat ingrediënten die de keratineverbindingen in je nagels stimuleren. Deze verbindingen versterken de nagels, waardoor ze minder snel beschadigen en langer groeien!

Conclusie

Hallo lange en sterke nagels! 😍 Hopelijk weet je nu alles over het vinden van de beste nagelverharder. Let goed op de soort nagelverharder die je aanschaft en het effect dat je met de nagelverharder wil bereiken. Heeft dit artikel je geholpen? Laat het weten in het feedbackformulier!

Share :
Inhoudsopgave
Primary Item (H2)
Was dit artikel behulpzaam?

Was dit bericht nuttig?